Голова Черкаської РДА Анатолій Яріш закликав жителів Черкаського району допомогти постраждалим під час негоди районам Черкащини.

«Шановна громада Черкаського району! Прошу усіх небайдужих долучитися до волонтерської допомоги (формування загону будівельників) з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася у наслідок стихійного лиха 01.07.2017 та нанесла значних збитків населенню і соціальній інфраструктурі Золотоніського та Чорнобаївського районів.

За додатковою інформацією звертатися за номером тел. 64-12-71 – відділ організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації», - написав у Фейсбуці Яріш.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 та да 12.07.2017 00:11
на такому ділі, навіть аутсайдери смогут подняться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Закривидорога 11.07.2017 13:56
Такі пропагандистськ і заходи повинні починатися тим, що я Яріш віддав свою місячну зарплату на допомогу від стихії, потім олігархи Черкаського району, потім підприємці, церковні діячі, а вже потім звертатися до бідного народу! Які волонтери, все повинно бути за гроші, який дурний українець буде місити грязь безкоштовно, та щей з Черкаського району. Напишіть, потрібні люди в буд.бригаду, зарплата 10 тис. грн, за оті гроші, що зібрали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Василь Коваль 11.07.2017 10:19
А чому він не став волонтером в свій час?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100