реклама Делікат

реклама

Губернатор Черкащини Сергій Тулуб спізнився сьогодні, 20 вересня, на прес-конференцію, бо саме спілкувався із потужним інвестором — керівником групи компаній із Великобританії. Про це він розповів журналістам.

– Розмова стосувалася концепції розвитку Черкас та області за різними напрямками. Те, що цікавить черкащан із точки зору майбутнього будівництва всієї інфраструктури області, а також покращення соціально-економічних показників. Це питання пов'язані з тим, щоб залучити міжнародних інвесторів. Особливо англійських компаній, які сьогодні мають досвід роботи у світі по розвитку інфраструктури великих міст, – зауважив Сергій Тулуб.

За його словами, пропозиції британців дуже цікаві. Завтра вони презентують їх у посольстві Великобританії в Києві.

– Ми домовилися також, що ця концепція буде презентована громадськості Черкаської обласні найближчим часом. Для того, щоб підключити всіх зацікавлених. Ми запросимо туди підприємців, бізнесменів, керівників підприємств, щоб обговорити з ними ті пропозиції, які пропонуються цією групою компаній, – пояснив губернатор.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 гонта 21.09.2010 12:26
Це дуже добре що розглядаються різні концепції. Їх і в попередні роки не бракувало. А от реально, конкретно інвестиції в економіку області за перше півріччя скоротились більш ніж на 30%, іноземні інвестори також тікають...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100