реклама Делікат

реклама

Як і в інших контролюючих структурах Черкащини, новими екологічними керівниками губернатором буде призначено доннечан?

Як і в інших контролюючих структурах Черкащини, новими екологічними керівниками губернатором буде призначено доннечан?

На Черкащині нові кадрові зміни. Так, згідно наказу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України за погодженням з обласною державною адміністрацією від 17 вересня звільнений з посади начальника Державного управління з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області Володимир Хоменко, а також звільнений з посади начальника Державної екологічної інспекції в Черкаській області Микола Клименко. Про це на прес-конференції, що відбулася 20 вересня, повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

Губернатор прокоментував, за що, на його переконання, звільнили згаданих осіб. Мовляв, у їх діяльності є купа порушень, наслідки яких відчутні не лише по області, а й у місті.

– Так не можна ставитися до своїх прямих обов’язків. Сьогодні екологія – це страшна біда на Черкащині. І це там, де завжди було гарна природа, найчистіше повітря і нормальні умови життя. Та що там казати… Ви подивіться, як працює сьогодні «Азот». До мене приходять скільки скарг. Виходить, що у нас немає екологічної інспекції, управління, що цим займається?! А хто дає дозволи на будівництво, на ті питання, що пов’язані з розподілом земель прибережної зони? Хто сьогодні погоджує ці документи?.. Я обов’язково дам інформацію, щоб це оприлюднили в обласній газеті «Черкаський край», щоб розписали приклади порушення законодавства. Та що там далеко ходити.. Он у якому стані річка Золотоноша. А яка вона була раніше. А в якому стані ставки по області… – бідкається Сергій Тулуб.

Фото Миколи Клименка з сайту газети  "Молодь Черкащини"

Фото Миколи Клименка з сайту газети "Молодь Черкащини"

У свою чергу, як повідомив «Прочерку» Микола Клименко, наказу про звільнення він і в очі не бачив.

– Може і є такий наказ, але я з ним не ознайомлений. Може мені його дадуть завтра. А от Володимир Хоменко взагалі чотири дні на лікарняному… – говорить Микола Григорович. – А взагалі, справа не в тому, буду я працювати чи ні. Справа в тому, що є колектив, котрий стоїть на сторожі закону і буде виконувати ті функції, які ми і до цього виконували.

До речі. Ще у березні цього року Миколу Клименка називали одним із реальних претендентів на посаду черкаського губернатора. Зокрема, газета «Нова Молодь Черкащини» так описувала лобіювання собі посади Миколою Григоровичем – «По найпростішому шляху пішов колишній міліціонер, чинний начальник обласної екологічної інспекції Микола Клименко. Його особу просуває впливовий і відомий регіонал Василь Джарти».


реклама

Коментарі  

 
+4 #13 Маргаритка 19.10.2010 20:49
Знаю Володимира Михайловича Хоменка особисто.Це чесна, порядна і розумна людина.Прекрасний фахівець, патріот.
Погана екологія на Черкащині? Якщо так, то чому лізуть всі сюди зі східних регіонів як таргани7Звільни ли людину і будуть тепер рвати наші острови, нищити заповідники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #12 Free 24.09.2010 15:05
Отак. Прийшов губернатор і тільки перед виборами помітив, що щось з повітрям не так. Став частіше дихати від нервової перенапруги? Десь в Золотоноші брудна річка, то, може, він там і скупнувя чи хоч заїхав, щоб глянути? А то прийшли "браткі" з мега чистих східних регіонів і в нас лад наводити збираються. Ви в себе наведіть, а потім до нас лізьте зі своїми мудрими кадровими рішенями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #11 DemonsHeart 23.09.2010 13:51
Одарич тоже свою команду привёл как стал мером, это обычная практика. Зато никто палки в колёса не будет ставить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #10 Катеринопіль 22.09.2010 21:29
Знаю Хоменка як порядного та висококваліфіко ваного професіонала, під керівництвом якого пропрацював більше 15 років. Він досконало знав екологічні проблеми області та в міру своїх сил і можливостей їх вирішував. А те,що пройшла недолуга реорганізація Міністерства і розділення на інспекцію та управління, що різко знизило ефективність природоохоронни х заходів, то це вже інше питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #9 Тулуб 22.09.2010 19:50
Шиятий і Білик мабуть вже розробляють для чинного губернатора проек відводу землі на Кременчуцькому водосховищі, для чого такі "кадри" втрачати, а донецькі пацани ждуть кадрових призначень в готелі та грають в карти щоб потім грати людськими долями. Мені цікаво Ви що вірете в те, що Тулуб зібрався на Черкащині порядки наводити? :eek: :sad: :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #8 ПЕГАС 21.09.2010 12:50
Вся ця кадрова чехарда має конкретну мету: перетягти з Донецька на Черкащину своїх родичів, дружків, сватів. Може в Харцизьку чи Єнакієво краща екологія? То чому Ви всі сюди їдете? Одне слово "*** окупація"..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 умничка 21.09.2010 12:09
а на Билыка кишка тонка, и его не увольнять, а приглашать на приятную беседу в прокуратуру нада, за земельку Черкасскую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #6 гонта 21.09.2010 11:56
Мене дивує радість коментаторів. Ви що дійсно вірите в те, що прийдуть інші чесні й порядні? Хотів би вас почути через місяць... В районах відсутні екологічні інспектора, ніхто не займається смітниками, винних не притягують до відповідальност і. А ця перестановка кадрів робиться з метою перенаправлення хабарів за видачу дозвільних документів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Пофігістка 21.09.2010 10:46
Ню-ню... Нові будуть кращі... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Перелізло 21.09.2010 09:06
Смешно. Это как же так "МоЧеркащины" просчиталась: старательно и прилежно работая на регионалов и ОГА, так опрометчиво воспеть на всю катушку нынче опального "генерала экологии" Клименко!!! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100