реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував для «Інфомосту» скандальне засідання виконкому, де було затверджено детальний план забудови території від вулиці Сержанта Жужоми до дамби.

maxresdefault-3-500x281 Бондаренко, зокрема, повідомив, що всі члени виконкому знали про засідання.

– Зранку проходив мій прийом громадян. Він мав бути на 9.30, але почався в 9 годин. Виконком плановий перенісся на 12. Те, що деякі члени виконкому розповідають, що вони не знали, це повна брехня. Всі знали, в тому числі і мій друг Олександр Романович (Радуцький – ред.). Особисто йому Гура казав, а він сказав, що зайнятий другими питаннями. Тобто всі члени виконкому були повідомлені, – сказав мер.

Також міський голова запевнив журналіста, що в детальному плані, що був затверджений вчора на виконкомі, «враховані всі пропозиції громади».

– Проблема людей в тому, що вони не читають рішення, а потім беруться політично коментувати. Ні про яку набережну не йде питання. Мінімальна відстань 160 метрів. В 100-метровій зоні ніхто будуватися не буде, поки я буду міським головою, – сказав він.

У відповідь на питання, чому на сайті міськради не було порядку денного виконкому, Бондаренко сказав таке:

– На сайті все повинне бути. Не знаю, проекти рішень повинні бути, можливо, технічне питання. Нам нема чого приховувати. Детальний план – все врахували: замість житлової забудови – баскетбольно-концертна арена, замість житлової забудови – багатоярусний паркінг, парк, велодоріжки, – сказав він.

Також мер запевнив, що набережну ніхто забудовувати не буде:

– Ті, хто розповідають про суперзраду, я вам скажу так: інвестори ж повинні бути. Набережну ніхто забудовувати не буде. Набережну ми будемо будувати. Це буде окраса міста Черкаси. Не багатоповерховими будинками, а ми будемо будувати набережну, – сказав мер.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Черкащанин 02.08.2017 11:43
Толік: Чому не поділився хабарем з Радуцьким? Все пройшло б тихо.А так маєш клопіт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Фіма. 31.07.2017 09:52
Напевне дві квартири отримані мером в будинку Мушієка далеко від води? Толя ,хочеться біля самої? Воно і зрозуміло. В Лисянці берега не було..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #5 Щука 30.07.2017 20:23
Так а чого не будуватись? Міста гейропи прямо в воді стоять. Набережні в камінні. Ця 100 метрова зона мабуть комусь потрібна, щоб корів на водопой ганять. Так і справді, в свій час законодавство під це й прописувалось. Якась хуторська возня. одним словом - селюки!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 мороз 30.07.2017 14:07
І що тепер? Припиняти пункти прийому капусти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #3 федор принципиальный 30.07.2017 08:16
Выборы надо проводить через два года и менять эту публику-буреют,наглеют, умничают,копнеш ь их глубже-тупое,недалекое ,кто они по жизни,у некоторых купленное образование,а опыт или кухарь или говорун,или сват-кум-брат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #2 Сидоров. 29.07.2017 22:40
Ну не може мер із поганого , відразу стати компетентним і хорошим.Згадаймо його обіцянки по бульвару Шевченко. Десь тут підводні камені сховані.Це ж такі гроші, забудова набережної.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+36 #1 Орел 29.07.2017 20:56
Зашквар! Другого слова нет! На чёрное говорим белое, капуста на кармане, жизнь удалась, застройщики-инвесторы - святые люди!
Лысянка ждёт тебя...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100