реклама Делікат

реклама

Cергій Тулуб обурюється, що керівники оскаржують "конкретні" дії правоохоронців

Cергій Тулуб обурюється, що керівники оскаржують "конкретні" дії правоохоронців

Новий “камінець” полетів у город міського голови Черкас Сергія Одарича вчора, 20 вересня, під час прес-конференції губернатора Черкащини Сергія Тулуба.

Хоча була анонсовано тему підготовки житла до зими, проте Сергій Борисович левову частку брифінгу присвятив боротьбі з корупцією. Розповів, зокрема, про те, що обласною прокуратурою порушено 33 кримінальні справи, 23 з них вже направлено до суду.

- Хотів би сказати, що на жаль, не всі керівники зрозуміли, настільки ми цим будемо серйозно займатися. Деякі керівники починають уже “переводити стрілки”, що це до них якісь там не фактичні вимоги,  а надумані. І замість того, щоб самим розпочати цю роботу у своїх колективах, навпаки починають оскаржувати дії правоохоронців. Я хотів би сказати всім черкащанам — це розпочата конкретна, системна робота, і ми цим будемо займатися, не зважаючи на всі... звинувачення чи ще щось. Ми будемо викорінювати це ганебне явище із Черкаської області, і конкретно будемо займатися конкретними особами, які порушують законодавство. І я просив би керівників — замість того, щоб скаржитися, краще б зайнялися конкретною цією роботою разом із громадськістю та ЗМІ, а також із тими людьми, які є активістами у цьому русі, - зауважив губернатор, вживши в кількох реченнях слово “конкретний” аж чотири рази.

Він також додав, що в цьому році вже є більше 100 прикладів корупційних діянь. Так, тільки у сфері землекористування викрито 50 злочинів.

- А хтось розказує: я не роздавав чи роздавав... Та що далеко ходити! Мені сьогодні доповідали, що закінчили перевірку міського бюджету Черкас. Є  багато прикладів порушень. А президент же України Віктор Федорович Янукович казав: не лізьте ви до бюджетних коштів, не лізьте! Там є Департамент екології та безпеки. Подивилися, і після перевірки КРУ виявилося, що 324 тисяч гривень використано не за призначенням. І таких прикладів багато. Або керівництво міста заплатило незаконно собі більше 500 тисяч гривень премій, і це в той час, коли заборгованість по заробітній платі сьогодні по Черкасах — більше 12 мільйонів гривень. Так що — там не люди,  а тут — люди? Що за відношення? - обурювався Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Андрій 22.09.2010 00:31
Слон лютує, а моська не звертає уваги:))))))

І правильно робить!!! Єсправи поважливіші, аніж спрймати все в свою спину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100