реклама Делікат

реклама

Анатолій Бондаренко повний сил керувати штабом БЮТ

Анатолій Бондаренко повний сил керувати штабом БЮТ

Вже виписався з лікарні і тепер повний сил та енергії голова обласної організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», голова фракції БЮТ у обласній раді Анатолій Бондаренко. Про це він повідомив «Прочерку».

Нагадаємо, ми повідомляли на початку вересня читачів про заяви політика, що Черкаська обласна прокуратура видавала санкцію на його арешт в якості підозрюваного у зловживанні службовим становищем. Потім виявилося, що Анатолій Бондаренко перебуває у лікарні у зв’язку з погіршенням стану здоров’я.

Як повідомив сьогодні, 21 вересня, «Прочерку» пан Анатолій, нині справа стосовно справжності його диплому все ще розслідується і ніяких нових витків не має.

– Ця справа вже чотири рази закривалася і п’ять разів відкривалася. Що там може бути нового?.. А щодо здоров’я, то я нині вже виписався з лікарні і приступив до роботи, до керівництва штабом, – повідомив «Прочерку» політик. – Стосовно мого здоров’я ходили різні чутки, то хочу тепер повідомити, що здоров’я в мене в порядку і я, навіть, готовий це продемонструвати на перекладині. Може хтось хоче вийти з регіоналів зі мною позмагатися? Попідтягуватися?..

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 ПЕГАС 21.09.2010 13:10
А якщо в шашки або шахмати пограти, чи слабо,Толік?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100