реклама Делікат

На користь органів Державної податкової служби Черкаської області вирішено практично 3 тисячі справ (98%) на загальну суму 285,4 млн. грн.

Такі дані повідомив заступник начальника юридичного управління ДПА області Сергій Гришко.

– Значну кількість справ за позовами платників податків до органів ДПС області становлять справи про визнання нечинними податкових повідомлень-рішень або рішень про застосування штрафних (фінансових) санкцій - 532 справи, – зазначив Сергій Гришко.

Із загальної кількості актуальних справ, 19 – стосуються зменшення/відшкодування ПДВ (у сумі понад 100 тис. грн.). 18 резонансних справ стосуються зменшення/відшкодування ПДВ (у сумі понад 500 тис.грн.). Про це інформує прес-служба ДПА в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Суддя Дред 20.12.2011 10:23
А чому не 100%? Недопрацювання!
Вдумайтеся тільки: виправдальних вироків у нас - менше 1%. Якщо на людину відкривають кримінальну справу, то можна вважати її вже засудженою, навіть якщо довести провину неможливо. Якщо людина не винна геть, то її засудять хоча б умовно, але виправдати - зась!
Нічого, пройде час, безліч судових рішень буде переглянуто, і ціла когорта суддів, прокурорів і ментів -посіпак нинішньої влади - змінить шкіряні крісла на нари.
І нехай наші можновладці не надувають щоки і не вважають себе недоторканними. Чаушеску і Каддафі також вважали себе богами, а закінчили так, як і повинні закінчувати усі диктатори. Терпець у народу вже вривається. Скоро ми помацаємо ваші кадики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Налоговик 19.12.2011 21:10
после Нового года вступят изменения к НК, ото драть с вас всех штрафы будем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100