реклама Делікат

Смачні страви, безліч подарунків та веселі розваги – усе це на День Святого Миколая отримали черкаські дітлахи, котрі опинилися в скрутних життєвих обставинах. Понад 60 діток зібрали 19 грудня у піцерії «Престо», аби подарувати їм свято. Саме з цього заходу в Черкасах розпочався новий соціальний проект «Святий Миколай – до кожної дитини». Започаткував його депутат міської ради Роман Діскант.

presto1

 Черкащанка Ніна Красюк привела на свято свого сина Сашка. Каже: хлопчик щороку з нетерпінням чекає Дня Святого Миколая.

- Просить солодощі, кольорові олівці, бо дуже любить малювати, - каже пані Ніна. -  Я, звичайно, намагаюся йому купувати, якщо є така можливість.

До акції "Святий Миколай - до кожної дитини" закликають приєднатися всі піцерії міста

До акції "Святий Миколай - до кожної дитини" закликають приєднатися всі піцерії міста

Однак, не всім малюкам щастить отримати подарунок. Третьокласниця Настя Косенко розповідає: ні цього року, ні минулого нічого не знайшла під подушкою. А шестикласниця Віка Пільчук отримала шоколадку, хоч каже: однокласникам подарували гроші чи іграшки. Тому діти із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, за які неодмінно одержували призи. А поки малюків розважали казкові Пеппі Довга Панчоха та Квіточка, на столи приносили все нові й нові страви, серед яких, звісно, піцца.

Дітям дарують новорічні емоції

Дітям дарують новорічні емоції

- Тут є діти, які подібного взагалі ніколи не бачили, бо просто не мають змоги прийти й подивитися на таке свято. І для них це дійсно свято життя, - каже соціальний педагог спеціалізованої школи-інтернату № 16 Олена Валентинівна.

presto2

Ініціатор проекту Роман Діскант сподівається, що таку ініціативу підтримають і інші піцерії міста, тож щорічно 19 грудня для всіх знедолених дітей стане справжнім святом.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 sergo 20.12.2011 23:00
нормально пиццей от детей отделались.***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100