реклама Делікат

Фото: gazeta.ua

Фото: gazeta.ua

  65-річна черкащанка Тетяна Бойцова вимагає 50 тисяч гривень від підприємства «Черкаситеплокомуненерго», тому що через їхні ремонтні роботи зламала ногу. Про це повідомляє «Газета по-українськи».

– Зранку на Пасху я несла сміття. Між нашим і сусідським будинком комунальники то розривають, то закидають ями, – розповідає. – Одну яму засипали гравієм, на тротуарі лишили купу асфальту. Я обминала брили, стала на гравій. Нога так і поїхала вбік.

Тетяна Гаврилівна не могла звестися. Її  70-річний чоловік Микола Федорович і 26-річна донька Анна викликали «швидку». У лікарні діагностували закритий перелом обох кісток вище стопи. Провели операцію: до внутрішньої кістки прикріпили пластину, до зовнішньої – шпицю.

– Два місяці ходила з костилями, потім із двома ціпками. Усі городи обробляв чоловік, який перед моєю травмою ще й інсульт переніс. Я досі не можу довго ходити, на зміну погоди нога болить, – говорить Бойцова.

Постраждала вимагає компенсації. Зібрала підписи свідків і подала заяву до суду.

– Наше підприємство поки що не отримувало звернень по цій ситуації, – пояснює директор комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась. – Справді, певний час після ремонту ями ми не асфальтуємо. Такий стан тротуару створює незручності, але вони незначні й не мають призводити до травм.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100