реклама Делікат

grekko П’ять нагород привезли черкаські борці з міжнародних змагань.

Два золота, два срібла і бронзу здобули юні черкаські спортсмени на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби, що проходив у Береговому Закарпатської області.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися Олександр Примаченко та Іван Самойлов. 10-річний Сашко виступав у ваговій категорії 32 кг. Він впевнено переміг у п’яти поєдинках, а у фіналі здолав однолітка з Румунії. Івану не було рівних серед 11-річних борців вагової категорії 42 кг. У вирішальній сутичці хлопець переміг столичного спортсмена.

За крок до першого місця зупинилися Максим Малицький та Артем Шевченко. 13-річні хлопці переконливо здобули срібні нагороди турніру: Максим – у ваговій категорії 53 кг, Артем – 47 кг.

Нікіта Боровик у ваговій категорії 28 кг був третім. За вихід до фіналу він поступився румуну, а от у спарингу за «бронзу» переміг тернополянина, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Як повідомив тренер з греко-римської боротьби КДЮСШ «Вікторія» Фелікс Потанін, наступним змаганнями, у яких візьмуть участь черкаські борці, стане чемпіонат області, який 24 грудня прийме школа № 15.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100