реклама Делікат

У 18-річної жительки с. Лебедин Черкаської області в потязі сполученням «Київ-Херсон» невідома особа вкрала мобільний телефон «Nokia» вартістю 2400 грн.

Співробітники карного розшуку встановили особу підозрюваного: ним виявився 18-річний киянин Віктор, студент-заочник університету «Україна».

Правоохоронці в присутності понятих вилучили в хлопця крадений телефон, яким він користувався деякий час, змінивши сім-карту.

Віктор запевняв, що телефон знайшов під столиком в потязі. Як з'ясувалося, того дня потерпіла їхала в одному купе з кількома однолітками й разом з ними вживала спиртні напої. Коли дівчина помітила, що не стало телефону, супутники запропонували подзвонити на її номер, але дзвінка не почули. Віктор в цей час вийшов в сусідній вагон, щоб замінити сім-карту, а повернувшись, запевнив, що телефону не бачив.

Під час вилучення краденого телефону, правоохоронці виявили у студента ще кілька сім-карт різних операторів, якими він користувався.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Триває слідство, інформує прес-служба МВС України на Одеській залізниці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100