реклама Делікат

реклама

Герб Лисянського району

Герб Лисянського району

Голова Лисянської районної ради Володимир Бесараб, який керує районом останні чотири роки і нині входить до першої п’ятірки списку кандидатів до Черкаської обласної ради від «Нашої України», вважає, що новій владі потрібно починати роботу не зі звинувачень колишнього голови Лисянської райдержадміністрації В’ячеслава Бабенка. Про це він повідомив 21 вересня в телефонній розмові «Прочерку».

– Я чітко пам’ятаю 2006 рік, коли люди від нас на кожній сесії райради вимагали: «Будь ласка, прийміть якесь рішення, здайте землю в оренду». Бо у нас гуляло тоді до 5 тис. гектарів землі, яку ніхто не обробляв, яка заростала бур’янами. І у цьому плані було злочином залишити її такою. З іншого боку у 2007 році Кабмін своєю постановою заборонив передавати землю в оренду без аукціону. А формулу, яким чином проводити аукціон, Кабмін не дав. Але ж кожного разу, коли не вистачає в бюджеті грошей і районна влада про це повідомляє, нам давали відписки, мовляв, у вас є 2,5 тис. гектарів землі, здайте їх в оренду і ви отримаєте півтора мільйони гривень прибутку. А як її здати? Звичайно голова районної державної адміністрації, який стоїть з одного боку перед злочином, з іншого – починає вигадувати щось, аби земля оброблялася. Сьогодні прийшла нова влада і вона за це карає, – говорить Володимир Бесараб про порушення кримінальної справи проти голови райдержадміністрації. – Але чи це злочин?..

За словами Володимира Михайловича, кошти, отримані від здачі землі в оренду, йшли на лікарні, школи району тощо.

– Ми стільки зробили в районі. За чотири роки ми провели газопроводів у районі більше, ніж уся Черкаська область разом взята. Десь же ці кошти бралися! І сьогодні затримувати за ці речі… Ну, я вважаю, що не з того треба починати… Будь ласка, зробіть краще… – пропонує новій владі Володимир Бесараб.

Водночас сам Володимир Бесараб зараз перебуває у лікарні. Каже, що коли розмовляв з «Прочерком» по телефону, якраз лежав під крапельницею. Він лікує виразку. У лікарню Володимир Михайлович ліг саме під час відпустки, яку і планував використати для лікування.

– А чи не відчуваєте ви на собі якоїсь особливої уваги з боку правоохоронців? – запитуємо.

– Голова районної ради не займається землею. А у повноваженнях районної ради немає землі. Тому те, що В’ячеслава Івановича затримали, ніяким чином не може стосуватися голови районної ради, – говорить Володимир Бесараб. – Я до себе жодного разу з боку правоохоронних органів не відчував цікавості. Адже якщо цікавляться, то насамперед якимись документами. А в нас з першої сесії все записується. Є звукозапис, приїжджайте, будь ласка. І я завжди говорив, що в кого є бажання, можуть приходити на сесію і дивитись. У нас абсолютна відкрита робота сесії районної ради… Я ж за час своєї роботи жодного об’єкту в районі не продав, і вважаю, що це непотрібно робити.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Народ 23.09.2010 09:53
Волод. Мих. говорить, що за час його керування не було продано ні одного об"єкту, а кінотеатр, який намагався продати, але не вийшло? А де поділися блоки та ін. будматеріали з недобудованої школи в Будищах? Але влада наведе порядок і спитає не за один такий розкрадений об"єкт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 PVD 21.09.2010 20:50
Зрозуміло,що вони "найчесніші" в Лисянському районі!
Але чомусь район зустрів схвально повідомлення про затримання екс-голови райдержадмініст рації.Вони просто жили за рахунок Лисянського району! ***!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 МИКОЛА ЛЫС 21.09.2010 20:36
ХОТІЛИ ЯК КРАЩЕ, А ВИЙШЛО ЯК ЗАВЖДИ :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дарина 21.09.2010 17:17
Той хто дбав за людей при новому режимі обов"язково постраждає, бо для них Україна для (своїх)людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100