реклама Делікат

реклама

Фотовиставка «Молоде обличчя України» відкрилася 21 вересня у Черкаському художньому музеї. Експонуються роботи переможців регіонального етапу однойменного всеукраїнського фотоконкурсу.

Як зауважив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Юрій Тимошенко, конкурс проводиться щорічно. Починаючи з березня черкащани надсилали свої роботи. Компетентне журі відібрало 116 світлин і визначило переможців.

– Сьогодні тут представлено 40 робіт. Чимало з них, що дуже відрадно, формують почуття національної гордості та національної самосвідомості, – зауважив пан Тимошенко.

Чи не найбільше фотографій – аж 20! – надіслала на конкурс черкащанка Вероніка Усманова. Дівчина здобула перемогу відразу в двох номінаціях – «Талановита молодь України» та «Професії молодих».

– Насправді, мої знайомі були організаторами цього фотоконкурсу, і я вирішила їх підтримати, – розповіла Вероніка Установа. – У минулому році теж хотіла взяти участь, але не встигла подати фото. Мені просто подобається фотографувати, тож вирішила – чому б не спробувати. Тим більше, що в цьому фотоконкурсі головне було не майстерність показати, а просто живі, справжні фотографії. А взагалі, приємно брати участь у таких конкурсах. Це спосіб самореалізації, можливість проявити себе.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100