реклама Делікат

реклама

У Першотравневому парку Черкас може з'явитися скейт-парк. Про це заявив під час он-лайн конференції в інформаційному агентстві “РБК-Україна” міський голова Черкас Сергій Одарич.

За його словами, скейт-парк може з'явитися уже навесні наступного року. Вартість проекту — 150 тисяч гривень.

- У Черкасах є дві організації неформальних об'єднань скейтбордистів. Ми з ними неодноразово зустрічалися, і вони нам порадили компанії, які займаються проектуванням подібних парків, - розповів Сергій Одарич.

Від “Прочерку”:

Цікаво, що директор КП “Дирекція парків” Олександр Радуцький на одній зі своїх останніх преc-конференцій зізнався, що місто вже давно придивляється до Першотравневого парку, проте ніяк не може взяти його на баланс:

- Минула каденція депутатів міської ради віддала весь Першотравневий парк в оренду церкві на 49 років. Ця територія не знаходиться у нас на балансі, але ми вже розпочали перемовини із владикою Софронієм. Церква має відмовитися від земельної ділянки в півтора гектари. Ми там плануємо розмістити тенісний корт і дитячий майданчик. Ніхто ніби не проти. Зараз чекаємо, щоб нам цю частину парку передали на баланс, - поділився планами Радуцький.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Trollface 07.04.2011 22:09
УУРАААА СКЕЙТ ПАРК ААЕЕ m/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 DemonsHeart 22.09.2010 17:36
Где это видано, чтоб у церквей земли забирали. Как только заберут землю в парке и построят там скейт-парк - Первомайка умрет и где это видано чтоб возле церкви проходили такие мероприятия!!!!
пусть выделят другую территорию!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100