реклама

реклама

З 22 по 24 вересня у Черкасах вдруге проходитиме Всеукраїнський театральний фестиваль аматорських колективів «FORTUNA fest-2017». Свої здібності демонструватимуть мистецькі колективи з Черкас, Канева, Києва, Миколаєва, Маріуполя, Чернігова, Чернівців, Дніпра, Харкова та інших міст України. Про це пише "Вичерпно"

21912664_1961600220777609_474434151_n-710x434

Всього до участі в ньому запрошено 11 театральних колективів, кожен із яких має свою «родзинку». Всі учасники є не просто людьми, які професійно виконують свою справу, а й тими, для кого робота — це хобі, що приносить задоволення.

Сьогодні під час прес-конференції організатори, члени журі та власне і самі учасники розповіли про те, чим планують вражати та що цікаве і нове підготували для глядачів цьогоріч.

Директор «Палацу молоді» та організатор фестивалю Нодарі Росопідзе зазначив, що ще до початку фестивалю була проведена досить велика робота.

— Попередньо журі вибирали вистави, аби роботи були дійсно вартісні. Зараз у нас є 14 вистав та 7 майстер-класів, — розповів він. — Майже всі вистави будуть у суботу. А ще я звертаю увагу на те, що хотілося б більше залучити молоді до участі у нашому фестивалі.

Також організатори фестивалю повідомили, що на глядачів та учасників очікують ще й майстер-класи від гурту театрального мистецтва. Також для охочих пройдуть майстер-класи з акторської майстерності, сценічного гриму, режисерської майстерності та багато інших. Переважно більша частина з них буде розміщена у великому залі «Палацу молоді».

Зокрема, Нодарі Росопідзе наголосив, що надзвичайно цікавим буде майстер-клас із сценічного фехтування. Актор Черкаського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка Павло Гончаров також відмітив те, що цей майстер-клас є потрібним, адже людям завжди подобаються історичні кінострічки.

Також Павло Гончаров розповів і про свій майстер-клас зі сценічного гриму. Особливістю такого майстер-класу буде показ унікального гриму, за допомогою якого людину можна показати, наприклад, більш вольовою, або із красуні зробити якусь смішну особистість.

Крім того, на прес-конференції повідомили, що буде показано і кілька вистав поза конкурсом. Так, свою виставу під назвою “Усі хочуть кохати” у перший день фестивалю презентує театр-студія DariMENA. А в останній день подарунок глядачам зробить Київська драматична татр-студія “Яблуко”, показавши виставу “Идеальная женщина или Баба моей мечты»

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Здивували 21.09.2017 14:15
"А в останній день подарунок глядачам зробить Київська драматична татр-студія “Яблуко”, показавши виставу “Идеальная женщина или Баба моей мечты»"(с)
Ви впевнені, що це - справжній "подарунок"? А чому ж тоді у подарунка не тільки рашкомовна, але ще й попросту дебільна назва? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100