реклама Делікат

Стукнувши ВАЗ і ПАЗ, водій «Нісану Тіана» залишився неушкодженим. Фото з архіву

Стукнувши ВАЗ і ПАЗ, водій «Нісану Тіана» залишився неушкодженим. Фото з архіву

За минулу добу на території Черкаської області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 2 особи травмовано. Постраждалі – пасажири, які покалічились через необережність водіїв.

Як інформує прес-служба ДАІ області, учора ввечері в Черкасах по вул. Смілянській перед перехрестям з вул. Вернигори водій автомобіля «Нісан Тіана», місцевий житель, не справився з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на автомобіль ВАЗ, що зупинився перед світлофором. Після цього «Нісан» ще зіткнувся з автобусом ПАЗ, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок пригоди, постраждала пасажир ВАЗівки, яка отримала ЗЧМТ, струс головного мозку та забійну рану голови.

Того ж дня, в с. Гереженівка Уманського району водій ВАЗ-21099, місцевий житель, 1978 р.н., при виїзді на головну дорогу не надав переваги у русі та скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ під керуванням жительки м. Черкаси, 1973 р.н., яка рухалась по головній дорозі. Внаслідок пригоди постраждав пасажир ЗАЗ, житель м. Черкаси, 2009 р.н., який отримав забійну рану потиличної ділянки голови.

Всього за минулу добу ДАІ області припинено 82 порушення Правил дорожнього руху, допущених водіями, у тому числі 19 фактів керування транспортом у нетверезому стані, 8 – перевищень швидкості руху.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100