реклама Делікат

24 грудня близько 9-ї години ранку черкаські рятувальники витягли із води молодого рибалку, який мало не втонув поряд із пірсом.

Про пригоду рятувальникам повідомили люди, які рибалили в районі річкового порту. Прибувши до місця виклику, МНСники побачили у крижаній воді поряд із швартовим пірсом роздягнутого чоловіка. За допомогою рятувального круга та мотузки 25-річного чоловіка вдалось швидко підняти на берег.

Як стало відомо, того дня чоловік прийшов на пірс порибалити. Не інакше, як від «шаленого» кльову риби, чоловік зопрів і вирішив освіжитися. Довго не розмірковуючи, він роздягнувся і пірнув з пірсу в річку. Через хвилину він спробував за допомогою ланцюгів та скатів, що звисали з причальної стінки, піднятися нагору, але сил для цього у нього вже забракло. Крики про допомогу почули інші рибалки, які знаходилися неподалік. Проте витягнути майже 150-ти кілограмового чоловіка на берег, їм ніяк не вдавалося.

Із діагнозом «переохолодження», чоловіка було терміново госпіталізовано до третьої міської лікарні. Загалом, чоловік замість запланованих кількох хвилин, провів майже півгодини у воді, температура якої не перевищувала 5 градусів.

Усього з початку року внаслідок необачних дій на водних об’єктах загинуло 62 особи, 12 осіб вдалося врятувати, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100