реклама Делікат

Ще на початку грудня Богдан Губський анонсував проведення масштабної програми вітань дошкільнят та школярів Драбівського, Чорнобаївського, Канівського, Золотоніського районів, а також Золотоноші та Канева.

ditydity1

 До Нового року – ще кілька днів, а свято новорічної казки вже завітало у найвіддаленіші  куточки  Черкащини.

„За 16 років існування наш дитсадочок побачив таку виставу вперше”, - саме такими словами прокоментувала яскраве шоу мильних бульбашок завідуюча дитсадком „Оксанка” села Демки Драбівського району Оксана Войчук.

Народний депутат замовив коштом свого Фонду «Україна 21 століття» проведення новорічних вистав у всіх дошкільних закладах  Лівобережжя та Канівського району, а також для учнів 1–4 –х класів у школах Золотоноші та Канева.

Впродовж  тижня народний обранець  особисто відвідав десятки  дитсадочків та шкіл Золотоноші, Драбова та Драбівського району та взяв участь у святкуваннях.

Так, в Драбівській школі–гімназії імені Степана Васильченка нардеп встановив та відкрив ялинку.

ditydity2

Спільний захід - новорічне шоу -  завдяки Богдану Губському провели й  школи № 2 та 3 міста Золотоноша, там  він теж побував  та привітав присутніх.

В більшості відвіданих закладів Богдан Володимирович – частий гість, адже в рамках його освітньої програми для сільських дітей „Школа майбутнього” кілька десятків дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл отримали сучасну техніку – мультимедійні центри, багатофункціональні пристрої, комп’ютерні класи.

Як запевняє сам народний депутат , він особисто посприяє, аби  кожен вихованець дитсадочка та школяр отримав подарунок від Діда Мороза та переглянув вистави у виконанні столичних артистів.

Окрім новорічного настрою та позитивних вражень за передноворічний тиждень усі діти шкільного та дошкільного віку отримають  понад двадцять дев’ять тисяч святкових подарунків, більшість з яких вже знайшли своїх адресатів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Марія 27.12.2011 20:24
Ох як же хочеться в депутати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 sergo 27.12.2011 18:55
какой добрый дядя!скоро выборы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100