реклама Делікат

Голову Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка обурює те, як можна проголосувати за бюджет на наступний рік, який отримали за два дні до сесії Черкаської обласної ради.

– Бюджет роздали вчора зранку, а сесія вже в середу, що свідчить про те, що діалогу немає. Навіть мені, людині, яка сім років працювала з бюджетом (колишньому голові Лисянської РДА), двох днів на ознайомлення буде недостатньо. Я можу лише його почитати, внести якісь правки, – гнівався 26 грудня під час прес-конференції  Анатолій Бондаренко. – Нас почнуть агітувати прийняти хоч «ніякий» бюджет, ніж не прийняти взагалі. А тоді в ручному режимі вноситимуть зміни, тому що їм так легше видавати певні кошти на потреби чиновників.

Крім того, у цьому бюджеті передбачено 200 тисяч гривень на поповнення статутного фонду «АТП обласної ради» та 514 тисяч – на Центр соціологічних досліджень обласної ради.

– Обласна рада декларує, що вони сьогодні незалежні, їздять на своїх автомобілях, то навіщо 200 тисяч виділяють на АТП? Навіщо 514 тисяч виділяти невідомо на який центр соціологічних досліджень? Що можна досліджувати тут у нас в області? Маніпулювати тільки думкою громадян? Що обласний центр соціологічних досліджень за попередній рік зробив? – висловлює низку риторичних питань Анатолій Бондаренко.

Черкаський опозиціонер запевняє, що не бачив ні одного дослідження. Хоча колись йому потрапило до рук дослідження з обласної ради, де рейтинг «Партії регіонів» складав 7,7%, а «Батьківщини» – 22%:

– Тому написали, що 18%  – у «Партії регіонів», а 19 % – у «Батьківщини». Я вважаю, що такі «великі» цифри може будь-яка людина на калькуляторі додати замість того, щоб утримувати невідомо кого і невідомо для чого. Краще ці кошти надати другому пологовому будинку чи виплатити допомогу громадянам, – переконаний він.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Girl 29.12.2011 04:12
Uvimknyt' kyrylytsiu u komentariah, please. Of course, I can comment on in English, but few will understand. A scho do Bondarenka - nevzhe vin sche dosi ne navchyvsia skachuvaty documenty z sajtu oblrady? Soromno...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Сергій 27.12.2011 21:27
Таким ***, як Толя, хоч і за місяць наперед роздай проект - толку ніякого, коли відсутній власний інтерес, щось по типу "малярійних комарів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Оксана Колісник 27.12.2011 19:45
Приймайте та готуйте правки, які вважаєте за доцільні. Бардак, звісно, але ж відомо, якщо не прийняти, бюджетні галузі фінансуватимуть ся за розписами аналогічного періоду попереднього року, де й зарплати не ті, й енергоносії дешевші будуть і т.п. А взагалі, я так думаю, що проект бюджету був готовий давно - не писали ж його у Кулеші за ніч перед видачею депутатам? Хто заважав депутатам - членам профільної комісії, просто тим, хто вважає себе фахівцем, або лобістам інтересів галузей і т.п. тримати руку на пульсі? Хто заважав писати інформаційні запити, депутатаські звернення, консультуватися з галузевими управліннями? Абсолютно точно знаю - це можна було робити. Ніхто ніякої цифірі не ховав. Те, що говорить Бондаренко - скімлення для "бідних" .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 народ 27.12.2011 16:47
А ВИ З ГРЕСЕМ НЕ ТАК САМО БЮДЖЕТ ПРИЙМАЛИ? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100