реклама Делікат

Правоохоронці затримали раніше судиму жительку Київської області, яка «заробляла» на пенсіонерах.

До чергової частини Лисянського райвідділу УМВС звернулась 76-річна місцева жителька, повідомивши, що її ошукала невідома жінка, яка видавала себе за працівника пенсійного фонду. Шахрайка розповіла, що в рамках здійснення соціальних програм захисту, жінці видадуть новий автомобіль. «Представниця» соціальних служб запевнила, що автомобіль можна забрати в грошовому еквіваленті, на що потрібен певний час та додаткові грошові витрати. Коли пенсіонерка почула, скільки отримає коштів за автомобіль, то віддала «соцпрацівнику» усі свої заощадження в сумі 3 тисяч гривень. Взявши гроші, жінка пішла, обіцяючи повернутись.

Коли старенька поділилась новиною з дітьми, ті порадили негайно звернутись до правоохоронців.

Як з’ясувалося, це був не єдиний випадок візиту «соціального працівника» до пенсіонерів. Підозрювана скоїла ще два подібні діяння. Завдяки оперативно-розшуковим заходам злодійку затримали. Зловмисницею виявилась 38-річна раніше судима жителька Київської області, яка вирішила «заробляти» кошти за рахунок стареньких людей.

Наразі триває слідство. Стосовно затриманої порушено кримінальну справу за ч.1 ст.190 «Шахрайство», що карається обмеженням волі на строк до трьох років.

Остаточну міру покарання за скоєні діяння визначить суд, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100