реклама Делікат

Сьогодні відбулося засідання президії Черкаської обласної ради, на якому проект Програми розвитку інформаційного простору Черкащини не розглядався. Про це «Прочерку» повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації обласної ради Федір Пилипенко.

– Проект програми в порядку денному не значився. Отже, на сесію це питання не виноситиметься, – зазначив Федір Пилипенко. – Разом з тим, члени президії обговорювали і вирішили винести на розгляд сесії проект рішення про затвердження нового статуту обласної комунальної газети «Нова Доба».

Нагадаємо, як ми вже повідомляли, завтра в Черкасах пройдуть дві сесії обласної ради – чергова і позачергова. В анонсах на сайті обласної ради досі вказано, що на розгляд сесії вноситься питання про розвиток інформаційного простору.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Критик 28.12.2011 18:49
***. Правдивої інформації ніц! Брехня заполонила всю черкащину. Ці потвори хочуть забрати навіть чесне слово! Недамо покидькам мати нас за бидло! На революцію... разом! Проти федюль і депутатів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Детектор 27.12.2011 19:55
Окремо взята газета облради - це "інформаційний простір Черкащини"?! Вперше чую подібне визначення - хоч весь, хоч не весь простір кажи на "Добу"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Оксана Колісник 27.12.2011 19:26
Ні фіга! В порядку денному чергової сесії це питання значиться й досі (18.26 27.12) http://www.oblrada.ck.ua/annonces/344.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100