реклама Делікат

У соціальних мережах Леся Оробець вже пожартувала, що Олегу Ляшку доведеться народжувати у пологовому будинку №1, бо №2 таки закриють

У соціальних мережах Леся Оробець вже пожартувала, що Олегу Ляшку доведеться народжувати у пологовому будинку №1, бо №2 таки закриють

Щойно на сесії Черкаської обласної ради відбулись міні-дебати між народним депутатом, киянкою Лесею Оробець та мером Черкас Сергієм Одаричем.

  Представниця фракції «НУНС» порушила питання закриття Черкаського пологового будинку №2. Окремі депутати-регіонали пробували захлопувати виступ нардепа, але більшість таки готова була її слухати. Леся Оробець звинуватила владу в тому, що та, прикриваючись відсутністю коштів, реформує галузь по-своєму. Як один з аргументів на користь провінційних пологових будинків депутат навела приклад Житомира, до якого їдуть народжувати й мешканці Києва.

Реагуючи на виступ Лесі Оробець, голова облради Валерій Черняк попросив депутата Віктора Беззубенка, який є першим заступником міського голови Черкас, «внести ясність». Але того за трибуною випередив мер Сергій Одарич. Він зазначив, що депутат не до кінця поінформована про черкаську ситуацію. Що вже 4 місяці як обидва пологові будинки ліквідовані, але функціонують нормально. Реальних проблем з реформуванням пологових будинків мер Черкас не бачить.

Раніше тему реформування пологових будинків у Черкасах порушував інший київський народний депутат - радикал Олег Ляшко. Він навіть пообіцяв, що його друга дитина народиться у Черкасах.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Андрей 29.12.2011 11:34
а її татко колись так палко підтримував Одарича
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 галина 28.12.2011 19:27
не слухайте цим розбудовників черкащини. Такі яяк тулуб тай ого прихильники не підтримують курс президента україни на розбудову черкащини в цілому. під керівництвом тулуба героя україни- даже закриваються офіси політичної партії партія регіонів не говоря вже про пологові будинки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Критик 28.12.2011 18:29
Лесю, черкаська чиновницька гадь, виправдає навіть злодіяння Гітлера! А тираном на черкащині уособив Тулуб. Так, чекати від Одарича правди не приходиться. Він став славним лизуном туловища! І не лише! Обмеженці і бідні на розум людці. Знекровлена черкаська земля жертовними чивовниками! Лише злодійський рефлекс. Руїна в Україні і на Черкащині теж! Вибратись можемо лише об'єднавшись разом проти владарних вир****в! Разом до світла!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100