реклама Делікат

Таким був задум волонтерів Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру до новорічних святах для дитячого відділення Черкаського онкодиспансеру та Черкаського обласного спеціалізованого притулку для дітей «Теплий дім».

Сучасна театрально-розважальна постановка, неймовірні новорічні ігри та інтерактивна телеграма Діду Морозу таки дали свій результат – і справжній Дід Мороз почув діток та приніс їм свої подарунки. А самозванці Інопланетянин та Індіанець змушені були здатися.

– Ми з волонтерами намагаємося відвідувати діток на всі великі свята, даруючи їм яскраві розважальні програми, – говорить заступник директора Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Аліна Кордюк.  – Однак цьогоріч до нашої команди приєднався ще й шоу-проект «Дихання дракону» і вокальна студія «Центру дитячого розвитку». З їхньою допомогою діти самі змогли спробувати себе артистистами і з радістю на імпровізованій сцені вчилися працювати зі спеціальними сценічними поями.

Майстри поїв згодом презентували свій інструмент діткам для подальших тренувань у дитячому будинку. Також подарунки дісталися кожному від арт-студії «Глорія» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

– Я перший раз була в притулку для дітей, – ділиться враженнями волонтерка ресурсного центру Людмила Гнатенко. – Це такі ж, як і всі, діти, їм лиш потрібно трішки більше уваги. Ми самі поринули в казку і програма пройшла в шикарному запалі. Була весела команда людей, які дарували свято. Наприкінці заходу абсолютно всі дітки активно брали участь у іграх, конкурсах та хороводах. Їхати звідти зовсім не хотілось…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100