реклама Делікат

Фото прес-служби ПАТ "Азот"

Фото прес-служби ПАТ "Азот"

Економічна служба ПАТ «Азот» за прогнозованими цифрами виконання планових показників зафіксувала найвищі показники з виробництва семи видів продукції за всю історію роботи цехів.

Так, максимальний виробіток аміаку цехом А-3 очікується на рівні 406 тисяч тонн за рік. Це значно вище виробничої потужності і максимальної кількості виробленої продукції в рік за всю виробничу діяльність цеху.

До історично високого показника наблизився і цех А-5. На його рахунку майже 560 тисяч тонн аміаку.

Значно підняло планку і виробництво карбаміду. Цехом М-2 його вироблено майже 383 тисячі тонн.

Має намір вийти на проектну потужність – 970 тисяч тонн за підсумками року – і колектив виробництва аміачної селітри. Високих показників досягли із виробітку капролактаму – 60,7 тисяч тонн, що вище проектної потужності. Відповідно збільшився (до 155 тисяч тонн) і виробіток сульфату амонію. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Азот».

– Із виробництва всіх цих видів продукції ми досягли історичного максимуму, – пояснив Голова правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Якби кон’юнктура ринку була сприятлива, то до цього переліку, без сумніву, потрапило б і виробництво карбамідо-аміачної суміші (КАС). Адже КАС ми, практично, не відвантажували на експорт, хоча він завжди вважався експортноорієнтованим продуктом.

Аналізуючи виробничу діяльність підприємства, Віталій Скляров підкреслив, що такого успіху колектив досягнув завдяки реалізації інвестиційних програм, впровадженню організаційно-технічних заходів та проведенню якісних капітальних ремонтів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100