реклама Делікат

У наступному році міський бюджет має поповнитися на 3,5 млн. грн. за рахунок розміщення тимчасово вільних коштів на депозитних рахунках у банках.  За відповідне рішення проголосували депутати на сесії 29 грудня.

- Цього року ми розміщували кошти в «Укргазбанку» під 13,5% річних, - прокоментувала директор департаменту бюджетної політики міськвиконкому Наталія Джуган. – В цьому році заробили 3,5 мільйона гривень, у наступному плануємо отримати стільки ж.

Загалом, у наступному році доходи бюджету зростуть на 46 млн. грн., але, за словами Наталії Джуган, потреби в зарплаті й енергоносіях збільшуються на 114 млн.

- На наступний рік не забезпечені видатки на заробітну плату на 76 мільйонів. Торік ця сума становила 34 мільйони. Частково ми перекриваємо потребу в заробітній платі за рахунок власного ресурсу, - каже пані Наталія.

Проголосувавши за загальний фонд бюджету, депутати затвердили видатки на освіту в розмірі 246 млн. грн., медицину – 170 млн. грн., культуру – 34 млн. грн.,  житлово-комунальне господарство – 29 млн. грн., фізкультуру і спорт – 9,7 млн. грн.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 санёк 30.12.2011 14:56
Чистейшей воды - коррупция!!!! Хотяб не хвастались!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100