реклама Делікат

Дорожньо-транспортна пригода, у яку потрапили керівники Драбівського району, сталася з вини водія, що їхав їм назустріч. Про це «Прочерку» повідомив голова Драбівської РДА Володимир Бут.

Нагадаємо, що учора в Драбівському районі сталося ДТП. У аварію потрапив автомобіль «Деу», у якому їхали голова Драбівської райдержадміністрації Володимир Бут, голова районної ради Григорій Матвійчук та сільський голова Драбово-Бурятинського Віра Жадан. Після публікації новини, з «Прочерком» зв’язався Володимир Бут, який висловив своє обурення з-приводу деяких наведених у матеріалі деталей.

– Мене неприємно вразила інформація нібито аварія сталася через те, що ми поспішали на сесію обласної ради. Насправді ми їхали територією населеного пункту (через село Великий Хутір) зі швидкістю 60 км, дотримуючись всіх правил дорожнього руху. Попереду сидів водій і Віра Жадан. Позаду я з головою райради. Раптом побачили, що на нас летить на шаленій швидкості авто. Наш водій спробував зманеврувати вправо, але не встиг. Машини зіштовхнулися. Той автомобіль, як потім з’ясувалося – «Форд» – відкинуло хтозна-куди. Перше, що зробив водій тієї машини, так це підійшов до нас і запитав, чи всі живі. На щастя, всі, – розповів Володимир Бут. – Викликали ДАІ, але той водій – підприємець – одразу і так визнав свою вину.

Після цього усіх постраждалих забрали в лікарню з травмами. Як поінформував Володимир Бут, Григорія Матвійчука не було сьогодні на сесії райради, бо в нього розсічене лице. Сам же Володимир Бут зауважив, що постраждав менше, тому й прийшов на сесію, бо це його робота. Мовляв, приймався бюджет району і він повинен був бути на своєму робочому місці.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Анатолій 30.12.2011 10:47
Ага,хотів би я подивитися,як ці.....їздять зі швидкістю 60 км на годину:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Нана 29.12.2011 20:36
Аякже, вони ніколи винні не бувають. Будь кого винним зроблять. Регональські прихвостні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100