реклама Делікат

реклама

"Неагітаційні" бігборди вкрили перед виборами всю Черкащину

"Неагітаційні" бігборди вкрили перед виборами всю Черкащину

Розгалуджену систему штабів вибудовує Партія регіонів на Черкащині, як і в цілому по Україні. На бігбордах і сітілайтах майже по всій області розміщене зображення Президента або заклик «Будуймо нову Черкащину!». Та, як виявляється, це не є агітацією…

– Не можна використовувати зображення Президента в агітаційно-пропагандистських цілях з метою вирішення виборчих процесів… Але сітілайти з закликом «Будуймо нову Черкащину!» не є порушенням. Бо там немає агітації голосувати за того чи іншого… Там же Тулуба немає… От коли я піду у відпустку, тоді і займуся виборчими процесами… – розповів 20 вересня журналістам на прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації і голова обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб.

Разом з тим, займатися виборчим процесом черкаським регіоналам допомагають київські політтехнологи. Зокрема, власні джерела повідомляють, що у штабах партії з’явилося дуже багато нових облич. Щоб прояснити ситуацію, «Прочерк» звернувся до керівника міської організації ПР Сергія Отрешка.

Сергій Отрешко визнає, що отримує "консультації" прийшлих технологів

Сергій Отрешко визнає, що отримує "консультації" прийшлих технологів

– Ми, по можливості, отримуємо консультації, які потрібні нам як партії, з різних джерел, у тому числі і від знайомих з Києва, і від знайомих з Дніпропетровська (там мої особисті знайомі). Але це, скажімо так, консультативна допомога, враховуючи оновлення складу партії. І я вважаю, що краще порадитися з усіма, хто має в цьому певне розуміння ситуації, професіоналізм, для того, щоб прийняти виважене і правильне рішення, – сказав Сергій Отрешко.

Що ж до запитання, чи постійно перебувають у Черкасах ці «знайомі», то Сергій Володимирович відповів «ні».

– Дуже багато людей приїжджає, від’їжджає, але щоб хтось сидів тут і керував процесами, то цього немає, – запевнив він і додав, що з офіційним стартом виборчої кампанії обов’язково візьме відпустку, «щоб не порівнювати ті речі, які не треба порівнювати».

Нагадаємо, що Сергій Отрешко працює директором Черкаської філії «Брокбізнесбанку».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 ГаЛеша 25.09.2010 15:50
Щось політтехнологі прокололися: навіщо пхати обличчя регіоналів в кожний сюжет новин, навіть спортивний блок? Дістануть же всіх по зав"язку до виборів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 DemonsHeart 25.09.2010 09:37
ФрУнт ты думаешь что вся ПР с Донецка, и их родной язык русский ? ты ошибаешся... А по поводу политтехнологов , распространённа я практика, почти все ими пользуются, и не только нанимают с нашей страны... Так что ещё нормально!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ФрУнт 24.09.2010 11:22
Політтехнологи прокололися. Треба писати не українською "Будуємо нову Черкащину", а рідною - "ПОСТРОИМ Черкассы!" Чудове, багатозначне і чітке слово!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100