Відомий черкаський історик Юрій Мариновський шукає мецената, який допоміг би видати його книжку про родовід відомої на Черкащині родини Симиренків. Майже вся книга базується на архівних даних.

Image0004 Юрій Мариновський – один із найвідоміших на Черкащині дослідників історії краю. Незважаючи на інвалідність, через яку він позбавлений можливості пересуватися, Юрій Юхимович написав та видав цілу серію книжок, де зібрано та проаналізовано джерела з ранньої історії Черкас та Канева, православної церкви та монастирів, євреїв Черкащини, родини Гулаків.

Останні два роки дослідник тяжко хворіє.

Тих, хто хоче і може допомогти виданню книжки, Юрій Юхимович просить перерахувати посильні кошти для видавництва «Вертикаль» на картку в ПриватБанку: 5168 7555 1424 1567 (Кандич Сергій Андрійович). Телефон видавництва 50-07-63. Загалом потрібно 20 тис. грн. Власного рахунку в банку Юрій Юхимович не має.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Черкащанка 11.11.2017 16:59
Юрій Мариновський дуже шляхетний,профе сіональний історик-дослідник.Його праці-науковий скарб історії України.Підтримати людину,яка долаючи тяжкі фізичні перепони опрацьовує архівні матеріали-моральний обов*язок громадянина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Добродій 06.11.2017 20:43
Мужня талановита людина заслуговує підтримки. Дослідження родини Симиренків - унікальне (як і усі попередні) дослідження. Допомога у виданні книги про наших славних земляків - справа честі сучасних меценатів, передусім аграрників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100