реклама

реклама

Розширити систему відеоспостереження «Безпечне місто» – таку пропозицію планують відстоювати при підготовці проекту бюджету на наступний рік депутати Черкаської міськради від Партії вільних демократів.

камера2 Про це вчора під час зустрічі з активістами громадського формування «Міська варта» повідомив керівник фракції ПВД у міськраді Олександр Згіблов.

Зокрема, сам депутат наполягатиме на виділення 500-700 тис. грн для встановлення сучасних відеокамер (із функцією розпізнання обличчя) в районі, що прилягає до залізничного вокзалу.

– Думаю, що відстояти цю ідею буде непросто, оскільки депутати розуміють, що в такій справі відкатів не буде, тож вкрасти нема чого, – зазначив пан Згіблов.

На Черкащині система відеоспостереження «Безпечне місто» активно розвивалася при колишньому начальнику ГУНП України в Черкаській області Владиславі Пустоварі. Після його відсторонення, а потім і звільнення, цей процес пригальмувався.

На думку фахівців, встановлення відеокамер хоч і не запобігає скоєнню злочинів, проте може ефективно допомогти поліції у їх розкритті.

Фото: Доступ до правди

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Містяни 09.11.2017 17:17
Якщо рішення буде прийнято, то має відбутись прозорий тендер, до якого поліція не повинна мати будь-якого відношення. Кошти громади міста і саме громада має розпоряджатись ними, а не поліцейські чиновники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100