реклама

реклама

Наркозалежні черкащани останнім часом нерідко виготовляють наркотики для внутрішньовенних ін’єкцій, використовуючи звичайне насіння маку, легально придбане в магазині.

Полiцейський Про це розповів учора під час зустрічі з активістами громадського формування «Міська варта» старший дільничний офіцер черкаської поліції капітан Сергій Мохонько.

За його словами, для приготування зілля наркомани використовують велику кількість маку (1-2 кг), розчинник і соду. Отримана таким чином речовина викликає лише легку ейфорію, при цьому справляючи дуже негативний вплив на організм людини. Проте, з огляду на те, що зелений мак або макову соломку в останні роки на Черкащині дістати стало дуже важко, наркомани використовують сировину, що продається легально.

За словами правоохоронця, до таких способів отримати наркотичне задоволення вдаються ті наркозалежні черкащани, які з якихось причин не бажають проходити офіційну замісну терапію або вважають, що отриманих офіційно препаратів їм «недостатньо».

– Ми, дільничні офіцери, спільно з патрульною поліцією та Національною гвардією, проводимо щотижня кілька рейдів по місцях, де можуть збиратися наркозалежні особи. Проте притягнути їх до відповідальності дуже важко, оскільки вміст заборонених речовин у їхніх ін’єкціях доволі низький, – зазначив Сергій Миколайович.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 влад 09.11.2017 22:00
Ну если это зелье более ядовитое, то пусть жахаются. Меньше торчков - меньше преступлений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Думка 09.11.2017 17:09
Таких людей лікувати потрібно, а не думати як притягнути їх до відповідальност і. Ніякої реформи не відбулось, вся робота поліція побудована на показниках, людське горе їм абсолютно байдуже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 РезидентЪ 09.11.2017 13:48
Цитую Мусорок:
– Ми, дільничні офіцери, спільно з патрульною поліцією та Національною гвардією, проводимо щотижня кілька рейдів по місцях, де можуть збиратися наркозалежні особи. Проте притягнути їх до відповідальност і дуже важко, оскільки вміст заборонених речовин у їхніх ін’єкціях доволі низький, – зазначив Сергій Миколайович.

А какой смысл в этих рейдах ? Что-то мало верится, что вы о здоровье наркоманов беспокоитесь. Видать, с такими дозами теперь сложнее взятки с наркоманов сбивать. Оттого и кипишь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100