реклама Делікат

реклама

Закликаємо громадськість боротися із аморальністю

Закликаємо громадськість боротися із аморальністю

Біля черкаських шкіл реклами тютюну та алкоголю немає, проте безсовісні бабці таки продають з лоточків цигарки. А ще по місту їздять автобуси, де в рекламі будівельних матеріалів використане зображення дитини. Зате на Черкащині немає реклами з елементами еротики, хоч нещодавно вона була…

Результати моніторингу зовнішньої реклами на Черкащині з точки зору моралі озвучив регіональний представник Національної комісії з питань захисту суспільної моралі в Черкаській області Олександр Лисенко. Фахівець проаналізував 380 одиниць зовнішньої реклами на наявність елементів еротики у Черкасах, Смілі, Умані та Золотоноші.

– Реклами на Черкащині, що містить безпосередньо елементи еротики, виявлено не було. Ви запитаєте: а як же реклама щодо проведення видовищних заходів, яку вивішують нічні клуби? Такі випадки були, але маю надію, що після проведеної роботи з власниками таких закладів, порушень не буде. Зауважу: мова йде не про заборону заходів, що містять елементи еротики, а про певні вимоги до їх проведення, – говорить Олександр Миколайович.

Також, на думку пана Олександра, батьки повинні контролювати ту інформацію, яку закачують на мобільний телефон їхні діти, якщо їм до 16 років. Він зізнався, що на нещодавньому обговоренні цієї тематики у середовищі фахівців його вразили продемонстровані жахливі відео-ролики, якими діти обмінюються через мобільні телефони. Звертає увагу пан Олександр і на зовнішню рекламу навколо шкіл Черкащини.

– Було оглянуто рекламу біля шкіл в межах 300 метрової зони. Згідно закону «Про рекламу» там не повинно бути реклами тютюнових і алкогольних виробів. Так-от, навколо черкаських шкіл реклами тютюну і алкоголю виявлено не було. Але ми виявили декількох продавців, які з лоточків продавали цигарки. В принципі, можна сказати, що це реклама, але вона не підлягає під діяльність комісії, – говорить Олександр Лисенко. – Також рекламодавці Черкас використовують зображення дітей для реклами товарів, які ніякого відношення до дитини не мають. Наприклад, у нас на автобусах є реклама будівельних матеріалів із зображенням дитини…

За словами Олександра Лисенка всі бажаючі можуть взяти участь в роботі регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі, створеної при облдержадміністрації. І для цього не обов’язково бути членом комісії. Пан Олександр наголошує, що самі лише члени комісії не вирішать всі аморальні проблеми на Черкащині. Для цього потрібна підтримка громадськості.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Тю 25.09.2010 20:16
Блеяние ни о чем :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ГаЛеша 25.09.2010 15:53
Ага, а 2 метра задоволення пан мораліст чому не зачіпає? Чи і свою жінку та диван так сприймає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100