реклама

реклама

На обрання голови Федерації футболу Черкаської області претендують Народні депутати України Сергій Рудик, Олег Петренко, Владислав Голуб, голова обласної Асоціації футзалу Юрій Гончаров та перший заступник голови ФФЧО Володимир Фощій. Про це пише «Черкаський спорт».

14 листопада відбулося засідання Комісії з реорганізації (перетворення) ФФЧО, яка розглянула документи своїх членів по обранню ними делегатів на ХІІ позачергову Конференцію Федерації футболу Черкаської області, що відбудеться 12 грудня поточного року в м. Черкаси.

Згідно з визначеною нормою представництва від 34 постійних членів обрано 68 делегатів. Також постійними членами були висунуті кандидатури на обрання головою та інші посади в виборні органи Федерації.

На обрання головою висунуто кандидатури – нинішнього голову Федерації футболу Черкаської області, народного депутата УкраїниВладислава Голуба, його першого заступника Володимира Фощія, голову обласної Асоціації футзалу Юрія Гончарова та Народних депутатів України Сергія Рудика і Олега Петренка.

Кандидати на обрання головою ФФЧО не пізніше ніж за 20 днів до проведення Конференції надають Комісії з реорганізації письмову заяву, в якій вони дають (не дають) свою згоду на участь у виборах голови Федерації.

реклама

Коментарі  

 
+13 #3 Глухий тупік 20.11.2017 15:59
Це той Петренко, що рік назад трубив на всіх телеканалах, як він особисто опікується і особисто контролює перебудову колишнього кінотеатру "Мир" у дитячу спортивну школу. Так от, по документах школа ДЮСШ повина була вже робити з березня цього року, а там ремонту зроблено на 30%. Якщо, ще до футболу добереться, то буде повний кірдик українському футболу. Не дуже далеко від нього закатився і пан Рудик, який вже зробив дорогі по м. Сміла, проігнорував опалювальний сезон там же. А пан Голуб далекий від футболу, як його округ в області від нього.
От кого можна ставити, так це мера, чи начальника освіти Черкас. Вони полюблять буцнути мячем на камеру у робочий час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Вболівальник 20.11.2017 14:58
Як би тільки толк був... А то цих почесних вже було-було...а футбол черкащини вже додихає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Пшонка 20.11.2017 14:48
То цей Олег Петренко вже вийшов із фракції БПП чи ні?
Заявляв щонайменьше десять разів про це...
Рудик - тушка, про Голуба як про мертвого - або гарно, або ніяк...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100