реклама Делікат

У 70-річної жительки Жашківського району вкрали 45 тисяч гривень, які вона отримала від продажу будинку.

Уночі злодій, зламавши замок, проник до будинку пенсіонерки. Схопивши господиню за руку, яка вийшла до дверей, чоловік потягнув її у вітальню. Штовхнувши бабусю на підлогу, почав вимагати гроші.

Злочинець погрожувати пенсіонерці фізичною розправою, тому та віддала йому усі гроші, виручені від продажу будинку, – 45 тисяч гривень. Взявши гроші, чоловік втік з місця злочину.

Бабуся, шокована тим, що сталося, просиділа так до ранку. Розповіла про пограбування лише сусідці, яка прийшла до неї вранці.

Співробітники Жашківського райвідділу міліції, встановивши особу зловмисника, за місцем проживання його не знайшли.

Затримали підозрюваного в будинку його родичів, де той влаштував на пограбовані гроші бенкет. У чоловіка, у присутності свідків, вилучили решту вкрадених коштів.

Затриманим виявився 31-річний ранiше судимий місцевий житель. Пограбувати бабусю він вирішив тоді, коли почув, що та продала будинок.

Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 186 Кримінального Кодексу «Грабіж», що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100