реклама Делікат

До оперативних працівників УБОЗ УМВС України в Черкаській області надійшла інформація про те, що директор одного із товариств м. Черкаси, протягом трьох місяців вимагає гроші з черкаського приватного підприємця за сприяння в придбанні на торгах об’єкта нерухомості.

Посилаючись на свої «зв’язки» серед чиновників, він брався передати як хабар одному з керівників державної виконавчої служби 7 тисяч доларів США за вирішення всіх питань із проведення аукціону та продажу нерухомості.

Як повідомив начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий, при перевірці інформація підтвердилася.

Оперативники затримали хабарника «на гарячому» майже у себе під вікнами: чоловік обрав для передачі коштів місце, що знаходиться за 20 метрів від приміщення обласного УБОЗу.

Як з’ясувалось пізніше, затриманий виявився ще й шахраєм, адже не збирався ні з ким ділитися грошима.

За цим фактом прокуратурою області порушено кримінальні справу за ч.4 ст.27 КК України, ч.2 ст. 369 КК України «Підбурювання до дачі хабара» та ч.2 ст. 190 КК України «Шахрайство». Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100