реклама

реклама

44 депутати Черкаської обласної ради проголосували сьогодні за відставку Вадима Гайовича – заступника голови ради, представника Радикальної партії Олега Ляшка. Для позитивного рішення було достатньо 43 голосів.

3

Напередодні звернення за внесення цього питання до порядку денного підписали 36 депутатів.

Проте під час обговорення можливої відставки охочих виступити практично не знайшлося. На виступ записався хіба що лідер «Території справедливості» Олександр Рибченко.

– Найлегше обливати людину брудом, – сказав пан Рибченко. – Але наша спільна думка – на посаді заступника голови повинна бути професійна людина, яка пройшла життєвий шлях. Досвіду керівника церковного хору для цієї посади явно недостатньо.

Після цього слово взяв сам Вадим Гайович. Він помітно хвилювався. Як шлях захисту він обрав відповідь по пунктах на закиди, що містяться у заяві 36 депутатів. Проте дочитати виступ до кінця йому не дали – депутати сказали, що на сьогодні їм достатньо звітів.

На захист Гайовича виступила позафракційний депутат Валентина Коваленко. Вона зазначила, що коли в попередньому скликанні їй довірили очолити обласну раду, в неї також був брак управлінського досвіду, проте вона «тягла цей віз і цим набувала досвід». Вона визнала, що серед закидів на адресу Гайовича є справедливі, проте багато в чому винен не Гайович, а голова облради Олександр Вельбівець, який не допомагав належним чином своєму заступнику. "Я не голосувала за призначення Гайовича, не голосуватиму і за його відставку", - сказала Валентина Коваленко.

Висловився і сам Вельбівець. Він сказав, що підтримує позицію більшості депутатів і також виступає за відставку Вадима Юрійовича. За його словами, на своїй посаді Гайович займався переважно політичною діяльністю, використовуючи для цього службовий транспорт, а на роботі майже не з’являвся.

На це Гайович відповів, що йому також було важко поспілкуватися з Вельбівцем – іноді доводилося чекати під дверима по кілька годин, а телефонну слухавку той не знімав.

В результаті більшість депутатів підтримали відставку Гайовича.

2

1

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Сашко 24.12.2017 10:34
На другому знімку екс - "ляшковець" Коротков, з ненавистю ставить галочку,щоб відправити у відставку ненависного Гайовича!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Дмитро 23.12.2017 19:15
Свиноферма. а не депутатська рада. Як так можна пороз`їдатись? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 ХХХ 22.12.2017 22:33
Гидко читати і дивитися. Пора щось робити з цими депутатами, радами, головами. Гризуться як павуки у банці. А от результативної роботи не видко. У свій час був такий лозунг-- банду геть. Глядіть, панове депутати, діждетесь народного гніву.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #2 Місцевий 22.12.2017 17:33
Як раз Свобода вся голосувала і голосувала "за".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #1 Казан 22.12.2017 17:03
Свора!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100