реклама

реклама

Дорожні ремонти на Уманщині та Христинівщині проінспектував очільник області. Юрій Ткаченко у вівторок перебував там із робочим візитом, повідомляє прес-служба ОДА.

20171226_125548

Зокрема, нині завершено ремонт окремих ділянок автодороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка. Наразі дорожники наносять розмітку. Роботи на цій автодорозі розпочалися в межах урядової програми щодо будівництва сучасної автомагістралі, яка з’єднає Львів та Одесу.

– Ця дорога місцями вже була непроїзною, ремонту не бачила з десяток років, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Водії її називали «дорогою смерті». Нині із застосуванням технології холодного ресайклінгу відремонтовано найаварійніші ділянки. Роботи будуть продовжені й наступного року. Активно сприяв цьому проекту на центральному рівні народний депутат із цього округу Антон Яценко.

Нагадаємо, цьогоріч в області відремонтовано понад 96 км доріг загального користування. Із утриманням автошляхів на це залучено 622,4 млн грн. Ідеться про кошти державного, обласного та місцевого бюджетів, а також кредитні та надходження митних платежів.

20171226_125729

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 СЕРЖ 28.12.2017 15:02
Потрібно очільнику області проїхатись недалеко до СМІЛИ, і там буде все ясно і зі станом доріг, і роботою дорожньої служби і органів місцевого самоврядування....!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Водій 28.12.2017 12:55
А що скаже Ткаченко про стан автодоріг Черкаси - Київ та Черкаси - Умань, особливол в останні дні. Суцільні ями та горби - реальна небезпека для учасників дорожнього руху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ХХХ. 27.12.2017 21:48
А очільник області не їздив , випадково, на Київ через Канів? По об"їзній, бо клятий міст , який по його словам недавно сказаними що там усе тип топ, весь час перекривають,як а не є проїзною , але весь транспорт там губить колеса і ходову.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100