реклама

реклама

Чи повинна бути громадськість представленою у виконкомі Черкаської міської ради – про це говорили сьогодні під час публічної консультації громадських організацій щодо майбутнього складу виконкому. Ініціатором зборів став відомий у Черкасах громадський діяч Сергій Пасічник.

eb16a9b04d42a4083b1abec440767cae204a9f6bfe4fad1155pimgpshfullsizedistr

Безымянный2 Проти участі представників громадських організацій у владі виступили громадська діячка Вікторія Феофілова і журналіст та блогер Вадим Комаров. На їхню думку, у владу мають іти представники політичних сил, яким громадяни довірили на виборах керувати містом. На думку пані Феофілової, головне щоб до виконкому ввійшли нові люди.

Як зазначив колишній представник виконкому від громадськості Іван Кієнко, працювати чотири дні на тиждень у виконкомі безкоштовно можливо лише якийсь час. Виконком має бути професійний і нести відповідальність за свою роботу.

З іншого боку, представник громадської організації «Праведність» Володимир Ярьоменко, представник самооборони Олег Скалько та представник «Білого молоту» Петро Кисельов вважають, що громадськість має бути присутня у виконкомі, щоб ефективніше контролювати владу.

Депутат облради чотирьох скликань Любов Майборода та депутат міськради двох скликань Андрій Більда наголосили, що формування виконкому, допоміжного органу при міській голові – це прерогатива винятково міського голови.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Правда 16.01.2018 11:10
Да покупают они этих громадських активистив. Когда нужен голос вопрос только в цене. Ликвидировать виконком как позорное явление.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 язон 16.01.2018 01:19
Цікаво ,а яка загальна чисельність отих праведників та самооборонців у Черкасах? На одному дивані помістяться? Яке вони мають право представляти ГРОМАДСЬКІСТЬ? Та в Черкасах навіть філателістів чи шахістів більше - давайте й їхніх представників у виконком!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Дістали 15.01.2018 17:12
Пахать треба, а не контролювати.ти подивись ,контрольори. Виконком-виконавчий!!! орган.Розізлили мене оті 11 підписів!Гетьма ни! Хоч який, а начальник)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Режисер 15.01.2018 16:50
А що таке "громадськість"? Є активні розумні люди - це зрозуміло. Але "громадськість" ПРЕДСТАВЛЯЄ ВИБРАНА ВСІМ НАСЕЛЕННЯМ ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100