реклама Делікат

Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко збирає черкащан, щоб навідати екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко в харківській колонії.

–Ув’язнивши Юлію Тимошенко і етапувавши її аж у Качанівську колонію в Харкові, Янукович і компанія, напевне сподіваються, що з часом суспільство забуде про опозиційного лідера, що ґрати зупинять її вплив на політику в Україні. Влада також думає, що тюрма зламає бійцівський дух і самої Тимошенко. Але ми віримо, що ані перше, ані друге бажання кримінального режиму не справдиться, і партія «Батьківщина» для цього докладе всі зусилля, – заявив голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

За його словами, черкаська організація «Батьківщини» придумала спосіб на практиці продемонструвати, як багато в Тимошенко прихильників, запросивши всіх черкащан до неї в гості, йдеться на сайті «проГоловне».

– Таким чином, ми покажемо владі, що не сприймаємо її репресивної політики, що готові боротись за демократію і підтримаємо свого лідера. Всі, хто має бажання разом з активістами партії поїхати до Харкова, просимо звертатись до нашого обласного офісу за телефоном 50–04–59, – повідомив Бондаренко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Де правда? 23.01.2012 15:20
В 2005-06, БЮТ могла провести любой митинг, в любом городе, участниками которого были члены партии "Батькiвщина", но потом, кто то внушил Тимошенко, что можно стать президентом не кропотливо создавая свою партийную структура, а популистскими методами, например выдачей замороженных кладов. Параллельно началось разрушение самой партии.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Чучхэ 20.01.2012 16:23
Цитую Коропчик:
Анатолій Васильович! Не розумію, цих танців. Томенко вже входить до першої п"ятірки "Фронту Змін", а ти затіваєш цей культпохід! Пора рвать когті!
Брехун.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Коропчик 20.01.2012 11:16
Анатолій Васильович! Не розумію, цих танців. Томенко вже входить до першої п"ятірки "Фронту Змін", а ти затіваєш цей культпохід! Пора рвать когті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100