На круглому столі між студентами, перевізниками і мерією півроку тому міський голова публічно пообіцяв і офіційно дав доручення розмістити точні розклади руху громадського транспорту на зупинках уже через місяць. Цей термін пройшов, але жодних табличок жителі міста так і не побачили. Саме тому Черкаський обласний осередок “Демократичного Альянсу”, за підтримки Товариства фахівців з промислового менеджменту та МФ “Відродження”, розпочав адвокаційну кампанію: “Розкладам руху на зупинках бути!”. Про це йдеться в повідомленні організаторів.

Організатори кампанії мріють, щоб і в Черкасах розклад руху мав такий вигляд, як у Варшаві (на фото)

Організатори кампанії мріють, щоб і в Черкасах розклад руху мав такий вигляд, як у Варшаві (на фото)

На прес-конференції 19 січня координатор кампанії Паламаренко Андрій розповів про заплановані заходи, які, на думку ініціативної групи, змусять владу виконати свої обіцянки.

- У рамках 3-х місячної кампанії будуть здійснені, як типові позови до суду та скарги у вищі інстанції, так і більш екстравагантні заходи. Зокрема, вже через тиждень розпочнеться акція прямої дії “Найбільше питання в Україні”. ЇЇ суть полягає у розміщенні перед Черкаським міськвиконкомом велетенської конструкції, де кожен охочий зможе залишити публічно власне питання до влади щодо розкладу руху громадського транспорту. Коли конструкція буде заповнена питаннями, цей яскравий символ планується зафіксувати в книзі рекордів України.

Андрій також розповів про ще один етап їхнього сміливого плану - інтернет-флешмоб “Затролимо владу, поки вона не затролила нас”. У його основу ляже надсилання на акаунти чиновників в різних соціальних мережах однотипних повідомлення з питаннями стосовно розкладів руху міськтранспорту.

Молоді ініціатори вірять у розсудливість міської влади і до завершення кампанії розміщення нею розкладів руху на всіх зупинках громадського транспорту м.Черкаси, йдеться в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100