До редакції «Прочерку» звернулися читачі з проханням роз’яснити, куди можна здати на утилізацію термометр. У громадян удома він пошкодився при падінні: не розбився, але всередині утворилася бульбашка і ртутний стовпчик став некоректно відображати поділки. У іншому випадку термометр при падінні тріснув…

493879

Черкащани хотіли здати термометр на утилізацію, та не могли з’ясувати, де саме це можна зробити.

У ДСНС роз’яснили, що термометри від населення приймає лише одна компанія – «ДОБРОБУТ ЕКО-Україна», якою керує Олександр Кулініч.

Знаходиться ця компанія за адресою: вулиця В'ячеслава Чорновола, будинок 253.

Як пояснили у компанії, вони насамперед працюють з юридичними особами. однак і від населення ртутні термометри можуть прийняти.

– Якщо градусник нерозбитий, а лиш трохи пошкоджений, як в першому випадку, то можна просто запакувати і принести нам. Якщо ж надбитий абощо, то слід покласти хоча б в скляну банку і закрити, щоб не поширювати ртуть. Ми приймаємо градусники за гроші. Прайсу як такого не озвучу, але це невеликі суми. Просто все залежить від величини градусника, тому суми можуть відрізнятися. Ви маєте принести градусник, узяти рахунок, проплатити як фізична особа і тоді здати нам. Не працюємо безкоштовно, бо ми компанія, яка робить збір і транспортування виробів з ртуттю, але не утилізацію. Тож для роботи і перевезення також треба витрачати кошти, – роз’яснив Олександр Кулініч.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 евгений 11.03.2018 11:41
почему бы вам уважаемые не опубликовать расценки на свои услуги и параллельно не начать вести работу с населением на предмет замены ртутных градусников на электронные,кот орые не несут в себе столько опасности?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Світлана 14.02.2018 12:44
Ось, чекаю реквізитів для проплати на скриньку, щоб зразу завезти і не шукати по Хімселищу фінустанов,але ,хоч і обіцяли, не спішать скидати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Перехожий 09.02.2018 09:21
Подзвоніть, що градусник розбився МНС приїде й забере і прайс не покаже...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Савел 09.02.2018 04:56
"Нет, это не Рио-де-Жанейро, это гораздо хуже"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Демократія 08.02.2018 18:17
Навіть орієнтовна вартість є, очевидно, великою комерційною таємницею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 XXХ 08.02.2018 14:43
За гроші? даю гарантію , що ніхто не принесе. Викинуть у сміттєвий бак, або у канаву та й по всьому. Це Україна, ще не доросла до стандартів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100