реклама Делікат

Рятувальникам Корсунь-Шевченківського райвідділу МНС довелось витратити півгодини, щоб подолати 20 кілометрів, аби потрапити на місце пожежі в селі Виграїв.

За цей час вогонь охопив всю будівлю. Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат будинку рятувальники знайшли тіло 50-річного господаря.

Як вдалося з’ясувати, сусіди востаннє бачили чоловіка, коли той був напідпитку.

Причиною пожежі стала несправна піч, іскри з якої потрапили через тріщини на домашні речі, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Дмитро 26.01.2012 14:13
Перш ніж писати такі коментарі "Про Героїв рятівників" задайте собі просте питання, чи зможе важкий кількатонний "ЗІЛ" (на спідометрі якого швидкість обмежена 60 кілометрами на годину) подолати у ожеледицю! по не розчищеним сільським дорогам! 20 кілометрів швидше ніж за пів години? А журналістам сайту пропоную не шукати дешевих сенсацій і подивитися на проблему не через фразу "Рятувальники півгодини діставались на пожежу, яка забрала життя людини", а через відсутність в селі місцевої пожежної охорони, - чому її немає зараз? де вона поділася? і що з цього приводу думає сільський голова, а також Голова райдержадмініст рації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Анатолій 25.01.2012 17:40
Ну і на якого біса такі герої-рятівники?Тільки щоб гроші на них з бюджету виділяти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100