реклама

реклама

Активісти ВО «Свобода», які входять до складу Черкаської міськради та виконкому, взяли участь у презентації системи моніторингу міського транспорту BUSWAY.

c29032373d7d5ae2a85ab05365059aac Про це у «Фейсбуці» повідомив заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар.

За його словами, презентацію провели розробники системи BUSWAY – здібні черкаські студенти.

«Запровадивши такий моніторинг разом із єдиним квитком, ми реалізуємо левову частку транспортної реформи, яку місто потребує вже з десяток років. Ми зможемо не лише у реальному часі бачити, де перебуває громадський транспорт, а й контролюватимемо та обліковуватимемо загальний пасажиропотік та частку пільговиків у ньому, що дозволить оптимально витрачати кошти міської громади та встановлювати об‘єктивний тариф на послугу перевезень. До слова, ця система моніторингу вже працює на черкаських тролейбусах», – написав Юрій Ботнар.

Нагадаємо, минулого тижня Черкаський міськвиконком більшістю голосів проголосував проти підвищення вартості тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті.

«Доки перевізники не підвищать якість послуги до належного рівня, ми навіть не повертатимемось до цієї теми, адже нині якість перевезень у Черкасах така, що деякі перевізники мали б доплачувати містянам за проїзд у своїх маршрутках, – наголосив пан Ботнар. – Застерігаємо підприємців від ультиматумів та намагання тримати Черкаси за горло, погрожуючи зупиненням своїх автобусів без підвищення проїзду до п’яти, а подекуди й шести гривень. Місто вистоїть, а члени виконкому не продаватимуть інтереси черкасців. Єдина умова – долучення кожного автобуса до системи моніторингу, встановлення валідаторів, відповідний технічний стан машин та забезпечення високого рівня спілкування персоналу з пасажирами».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Інструктор 19.02.2018 23:18
Цитую Надія.:
Діти які нахваталися ідей з інтернету. Ви хоча б разом з каструлею обов'язки між собою розділили...

І займайтесь не тільки тими галузями, де ходять реальні гроші, а й вивезенням сміття, каналізацією, ліфтами... Читайте спеціальну літературу (якщо вмієте читати), щоб мати хоч би елементарні уявлення про те, куди сунете носа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Volodimir Rebel 19.02.2018 21:19
Ну нарешті і нашому місті з"явилася НОРМАЛЬНА влада,успіхів Вам,свободівці! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Надія. 19.02.2018 18:31
Діти які нахваталися ідей з інтернету. Ви хоча б разом з каструлею обов'язки між собою розділили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 13 19.02.2018 17:45
в наші маршрутки страшно сідати. Всі їздять на перегонки. Зупинки не всі оголошують. Кондуктори, як папуги: "немає", "виходять".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Микола 19.02.2018 12:18
Дай Боже черкащанам сили пережити цього швондера-невігласа :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100