Відсьогодні в Черкасах, Смілі та Умані управління МНС спільно з органами виконавчої влади встановлюють мобільні пункти обігріву та психологічної допомоги населенню.

Таких заходів вжили задля обігріву в разі різкого зниження температури повітря, попередження випадків переохолодження, надання допомоги населенню, особливо соціально незахищеним верствам.

У Черкасах пункт обігріву діятиме на території Парку Перемоги поряд із центральним входом. Це місце обрали тому, що там постійно перебуває значна кількість відпочивальників, особливо з дітьми. Водночас в парках збирається і багато безхатченків. Також, обираючи місце, зважали й на те, що поряд знаходяться зупинки, де багато людей впродовж доби чекає на рейсові автобуси чи попутній транспорт.

Відтепер цілодобово усі охочі можуть зігрітися в наметі МНС біля пічок-буржуйок.

Планується, що соціально незахищені верстви населення зможуть отримати бутерброди та випити гарячого чаю. Крім того, у наметі чергуватимуть лікар та психолог, які здійснюватимуть постійний прийом, щоб у разі необхідності надати людям необхідну медичну й психологічну допомогу. Рятувальники ж проводитимуть для відвідувачів навчання стосовно перебування на вулиці під час морозної погоди, а також надання першої медичної допомоги у разі відмороження.

Мобільні пункти обігріву діятимуть протягом усього періоду сильних морозів.

Прес-служба МНС області закликає черкащан у період посилення морозів утриматися від тривалих прогулянок на відкритому повітрі. Також рятувальники радять не виходити на мороз у стані алкогольного сп’яніння, за можливості уникати пересування автошляхами на далекі відстані, тепло вдягатися та дотримуватися правил безпеки життєдіяльності.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Олег 26.01.2012 16:50
Цитую Жорик:
Печка так греет, что снег возле неё не растаял.

А що ти зробив для людей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Олег 26.01.2012 14:15
Цитую Жорик:
Печка так греет, что снег возле неё не растаял.

Приходи, не замерзнешь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Жорик 26.01.2012 00:55
Печка так греет, что снег возле неё не растаял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100