реклама Делікат

52-річного жителя одного із сіл Корсунь-Шевченківського району Черкаської області затримали співробітники патрульної служби на ст. ім. Т.Шевченка, коли той пропонував наркотичну речовину 15-річному учню місцевого ПТУ Дмитру.

Під час особистого огляду в затриманого Михайла виявили та вилучили 4 пакети з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, загальною вагою 27,86 гр.

Як пояснив правопорушник, наркотичну речовину вирощував у своєму домоволодінні з метою подальшого збуту саме неповнолітнім.

При подальшій перевірці працівники транспортної міліції встановили, що Михайло 24 роки провів за ґратами. Перше своє ув’язнення у вигляді позбавлення волі терміном 4 роки в колонії суворого режиму він отримав за зґвалтування ще в 18 річному віці. Потім відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом, двічі – за хуліганство й двічі – за крадіжки. У 2008 році після трирічного перебування в колонії за крадіжку державного майна, він зайнявся «ботанікою». Спочатку вирощував коноплю для власного вживання, а згодом почав пропонувати її підліткам.

За цим фактом порушено кримінальну справу відразу за двома статтями: ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання та перевезення наркотичних засобів) та ч. 1 та 2 ст. 315 КК України (схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин). Триває слідство, повідомляє прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100