реклама Делікат

«Дирекція парків» відкрила лижний сезон у зелених зонах міста. Запрошення для всіх любителів активного відпочинку до парків та скверів опублікував у своєму блозі директор комунального підприємства.

– У парку 50-річчя підготували близько півсотні комплектів санчат і лиж різного розміру. Для вибагливих – навіть різноманітного забарвлення. Є рожевий комплект лиж для дівчат, – описує асортимент в Інтернет-щоденнику Олександр Радуцький.

Для лижників у парках прочищають доріжки. У перервах між катаннями можна зігрітися в кафе гарячим чаєм та кавою. Що ж до цін, то вони, за словами пана Олександра, є дуже доступними – година катання коштує 20 гривень.

Також цієї зими у всіх парках облаштовані ковзанки: у парку «Перемога» – на головному озері, у парку 50-річчя – біля Русалоньки, у сквері Хіміків – неподалік від футбольного поля. Є ковзанка і у Дитячому парку, що по вулиці Кірова.

– Але й це ще не все, – інтригує черкащан Радуцький. – У лютому ми плануємо у парковій зоні відсвяткувати День закоханих та Масляну. Однак про це трохи згодом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100