реклама Делікат

Учора БК «Черкаські Мавпи» припинив серію поразок, перемігши «Кривбасбаскет» із рахунком 86:81.

Фото: cherkassy-sport.com

Фото: cherkassy-sport.com

На першу перерву черкащани пішли з рахунком 25:18 на користь «Кривбасбаскета». Другий відрізок гри завдяки Соломону та дебютанту команди Джейсона Девіса «Черкаські Мавпи» завершили, виграючи 44:43.

У другій половині матчу обидва колективи почали працювати значно активніше в захисті, що подарувало глядачам важкі та ефектні завершення атак та велику кількість штрафних. Соломона могли зупинити лише фолом. У підсумку, за такі неправомірні дії, матч з лавки додивлялися лідери кривбасівців Флоренс та Девіс, а сам Соломон 17 разів виходив на лінію штрафних, інформує прес-служба «Черкаських Мавп».

За 64 секунди до фінішу матчу партнери вивели на вільний дальній кидок Сноу і найрезультативніший гравець «Кривбаса» реалізував триочковий, котрий зробив рахунок 81:77 для криворіжців. Відразу після тайм-ауту неспортивний фол за відмашку від гравця отримує кривбасівець Далібор Дьяпа. Три поспіль вдалі атаки з лінії черкащан Девіс підкріпив важливим блоком. Після цього «Кривбас» збився на атаки здалеку. «Мавпи» методично збільшували відрив. Таким чином, найбільший камбек в грі – 9:0 – подарував «Мавпам» перемогу з рахунком 85:81.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Погляд 30.01.2012 11:00
Нетолерантний неадекватний :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Нетолерантний 27.01.2012 23:03
Директор КП «Черкаситеплоко муненерго» акцентує: ніхто нікому і ніколи не буде ремонтувати житло. Хіба що коли в вашому будинку поселиться губернатор. Тож якщо вам холодно - це ваша проблема!
" А наша проблема (Мерії)як оплатити оцих... щоб їм тепло було і там де губернатора немає....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100