реклама

реклама Делікат

реклама

Як і Сергій Тулуб, Геннадій Бобов - Герой України

Як і Сергій Тулуб, Геннадій Бобов - Герой України

Генеральний директор ТОВ «Панда» Геннадій Бобов – четвертий у списку кандидатів у депутати в Черкаську обласну раду від Партії регіонів. Цікаво, що Геннадій Борисович єдиний у першій десятці списку позапартійний, та ще й маючий неповну вищу освіту. Усі інші, звичайно ж, є членами ПР і з вищою освітою.

Не так давно пан Бобов розглядався як претендент на посаду голови Черкаської облдержадміністрації, час від часу надходить інформація і  про його спроби нагадати про себе Адміністрації Президента і зараз.

– Він увів цього року в дію два цукрозаводи, дав людям 1200 робочих місць, – коротко, але вагомо охарактеризував Бобова, зачитуючи 27 вересня на конференції обласної партійної організації список кандидатів в депутати, голова обласної організації ПР, губернатор Сергій Тулуб.

«Прочерк» вирішив поцікавитися, які плани на нинішні вибори у головного цукровика Черкащини, який раптово з’явився у списку партії влади.

– А плани одні – розбудова держави і підняття рівня життя в Черкаській області, – досить загально пояснив Геннадій Борисович. – Що таке вибори до Верховної або до обласної ради? Це просто змагання, змагання кращих. І хто прийде до влади, той повинен просто закачать рукава і працювати на благо держави. Тож я для себе розцінюю все дуже просто. А від якої партії ти прийдеш – неважливо. Бо всі партії говорять про що? Вони хочуть зробити все можливо, щоб люди в Україні жили краще.

– Але ж ви обрали саме Партію регіонів?...

– Є два види людей – созидателі і руйнівники. Моє гасло в житті – творити, – ухилився від відповіді пан Бобов. – Руйнувати завжди легко. Крикунів в житті ми бачимо багато. Для того, щоб созидать… це дійсно дуже важко. Тож на сьогодні в Партії регіонів не все солодко складається. Бо є якісь реформи, є якісь питання. Партія влади завжди буде відповідальна за те, що відбувається в державі.

– Вирішення питання по губернаторському кріслу вас не зачепило?

– Ні, ніяк мене не зачепило. Я вам більше того скажу. В область прийшов дійсно серйозний потужний чоловік. В нього дійсно є чому повчитися.

реклама

Коментарі  

 
-4 #5 Framauro 30.09.2010 12:03
Молодец! Нужно не кричать про проблемы а тихо и эффективно их решать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 хрущ 29.09.2010 22:52
ха-хаха...! друг юща та черевка ! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 гонта 29.09.2010 19:52
Aй-да Бобов!! Навіть при Черевкові КРУ накопало купу використаних не за призначенням бюджетних грошей на будівництві Стеблівського газопроводу. Фірма "Панда", яку очолював Бобов, за бюджетні кошти провела газопровід до приватного підприємства - місцевого цукрозаводу, який належить Бобову. Боячись, щоб не посадили, Бобов в першому турі президентських виборів був довіреною особою Ющенка, а в другом "зорієнтувався" і став різко підтримувати Януковича. ЧИЇ ІНТЕРЕСИ будуть такі депутати представляти в раді? Можна уявити..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #2 DemonsHeart 29.09.2010 19:26
Согласен, пусть будет одна партия как в центре так и по областям. Я поддерживаю ПР !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #1 спрут 29.09.2010 15:55
генадій борисович ми за вами,так тримати!
чистої води і великої риби!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100