реклама Делікат

Працівники карного розшуку УМВС України на Одеській залізниці на пероні Південного вокзалу ст. ім. Т.Шевченка затримали 34-річного Сергія, жителя м. Шпола Черкаської області, коли той намагався незаконно збути вибухову речовину «тротил», вагою 150 г.

Під час особистого огляду оперативники виявили та вилучили в куртці затриманого ще й холодну зброю – «нунчаки», які він незаконно зберігав для самозахисту.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.1 та ч.2 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Під час дослідчої перевірки було встановлено, що Сергій раніше відбував покарання у вигляді позбавлення волі терміном 5 років за ч. 1 та 3 ст. 185 та ч. 3 ст. 186 (крадіжка з проникненням у домоволодіння). Він проживав у м. Києві, де працював охоронцем у приватного підприємця, а після розлучення з дружиною переїхав до своїх батьків у Шполу. Через те, що роботи не мав, шукав випадкові заробітки.

Із його слів, залишки вибухової речовини знайшов біля кам’яного кар’єру. Зібрані рештки вибухівки пропонував придбати пасажирам станції ім. Т. Шевченка для глушіння риби. Чоловік запевняє, що не усвідомлював, що знайдену речовину може бути використана зі  злочинною метою.

Триває слідство, повідомляє прес-служба УМВС України на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100