реклама

реклама

Черкаські УБОЗівці затримали жінку з Чорнобаївського району Черкащини, яка намагалася продати свою дитину за 24 тисячі гривень.
архівне фото ("1+1")

архівне фото ("1+1")



До оперативників обласного УБОЗ надійшла інформація про те, що у одному з районів Черкащини 27-річна жінка планує здійснити продаж своєї шестирічної доньки. Згодом оперативна інформація  повністю підтвердилася, інформує прес-служба обласної міліції.

Правоохоронці домовились з матір’ю про зустріч в одному з місцевих кафе. На зустріч жінка повинна була прийти зі своєю донькою. Під час розмови з нею правоохоронці дізналися, що мати оцінила своє малолітнє дитя… в 24-тисячі гривень. Вона навіть не поцікавилась для чого покупцям такий «товар». Під час проведення оборудки, коли жінка рахувала такі жадані для неї кошти, вона була затримана оперативниками УБОЗу «на гарячому».

При спілкування зі слідчими, затримана намагалася довести свою невинуватість, скаржилася на безгрошів’я та виправдовувалась тим, що хотіла згодом забрати дитину назад. Жінка бідкалась, що їй було шкода дитя, але от біда – нестача грошей переважила все, навіть материнські почуття. В подальшому з’ясувалось, що ця жінка вела асоціальний спосіб життя, часто випивала, належної уваги дитині не приділяла.

Зараз горе-мати затримана, її маленька донечка, знаходиться в Черкаському притулку для дітей, з малечею працює психолог.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Helen 30.01.2012 23:36
Вам необходим корректор,возьм ите меня,я вам обойдусь недорого!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Сергій з Кривалівки 30.01.2012 17:47
Яка влада - таке й суспільство... Так і живемо..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 оплп 29.01.2012 22:21
купа помилок(( ви взагалі читаєте написане?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Марія 29.01.2012 14:04
Господи, до чого дійшли.Це що вже? Кінець світу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100