реклама

реклама

Небагатолюдна і небагатослівна конференція Черкаської обласної організації Політичної партії «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» відбулася 28 вересня в черкаському готелі «Росава».

За підтримки 25 делегатів партійці висунули кандидатів у депутати до Черкаської обласної ради у багатомандатному. Всього кандидатів – 7. Це переважно кияни, які після скасування виборів до місцевих рад у столиці, вирішили позмагатись за депутатські мандати у регіонах.

1. Гонтар Сергій Васильович – генеральний директор ТОВ «Олтрейд ОЛД+» і… «взагалі порядна людина» (як представив цю особу доповідач – Авт.).

2. Солодкий Роман Володимирович – генеральний директор ТОВ «Управляюча компанія «Фалькон».

3. Руссу Юрій Карибулович – заступник голови Подільської районної державної адміністрації  м. Київ.

4. Бондарєв В’ячеслав Миколайович. Тут варто зазначити, що доповідач представив цю людину як заступника начальника обласної екологічної інспекції, однак у списках пан Бондарєв фігурував як «тимчасово безробітний».

5. Більда Тетяна Миколаївна – член ради Черкаської обласної організації політичної партії «УДАР».

6. Шевчук Юрій Іванович – вчитель фізичної культури Лисянської ЗОШ №2.

7. Лисенко Надія Олександрівна – заступник голови Черкаської міської організації політичної партії «УДАР».

Крім затвердження цього списку, на конференції також затвердили передвиборчу програму партії, яку… забули роздати делегатам. А ще на конференції обласної партійної організації партії «УДАР» висунули на посаду селищного голови Вільшани Городищенського району Людмилу Федорівну Тимошенко. Вільшана – село, де живуть родичі лідера УДАРу Віталія Кличка. Ніхто додатково не виступав і не обговорював питання. Насамкінець доповідач констатував, що всі питання розглянуті і запропонував закрити конференцію.

– Хто за?.. Тоді я всім дякую, – піднявся голова обласної організації партії Юрій Руссу і через голови делегатів глянув в кінець зали: «Денис, гимн Украины включи, пожалуйста».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100